Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  - 011 34 12 80
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  -  014 81 33 48

Uitvaartzorg in de Aula en het funerarium:

  • In november 2014 openden we onze nieuwe moderne Aula 'De Vloot'. De aula is voorzien voor intieme en publieke uitvaartplechtigheden. De moderne apparatuur in de aula maakt de eigen inbreng van de familie mogelijk. Er is een ruime parking voorzien en er is mogelijkheid voor het aanbieden van een koffietafel na de dienst.
  • Gelegen in Leopoldsburg en omgeven door de rust van de natuur vormt deze locatie een rustige en serene plaats voor een afscheidsplechtigheid. De zaal biedt plaats voor 180 zitplaatsen en 100 staanplaatsen zodat intieme en publieke uitvaartplechtigheden kunnen gehouden worden.
  • Wij zullen de familie begeleiden in het organiseren en opstellen van de plechtigheid. Een burgerlijke, vrijzinnige of een gebedsdienst met of zonder een avondwake kan voor de familie opgedragen worden

Funerarium te Balen en Leopoldsburg

Wij beschikken over twee funerariums  waar de nabestaanden hun dierbare kunnen begroeten.

Het interieur op zich dwingt respect en ingetogenheid af ten opzichte van de overledene. In heel het gebouw heerst een rustige sfeer, de ideale verzamelplaats voor de familieleden om samen een laatste groet te brengen aan hun dierbare.

Na uw bezoek zal u de kans krijgen om uw naam in het rouwregister te zetten. Nadien krijgt de familie het rouwregister zodat ze dan rustig kunnen nakijken wie er allemaal meeleeft in de pijn die hen komt te treffen.

De rouwkamer waarin de overledene wordt opgebaard is passend ingericht met de bedoeling de mensen even tot rust te laten komen en tot een moment van gebed of bezinning te leiden. Ook hier kan persoonlijke muziek, bloemen e.a. voor een persoonlijke stijl zorgen.

 

ingetogenheid en respect

 

verzamelplaats voor de familieleden

Het afscheid zal op uw eigen tempo verlopen. Het is immers volgens ieder zijn persoonlijke behoefte en op eigen wijze. De naasten kunnen zo op hun eigen manier terug tot rust komen en het rouwproces beginnen tijdens deze laatste momenten van samenzijn.

Indien u persoonlijke wensen of vragen heeft bespreek dit in alle rust met ons. Indien het mogelijk is, helpen wij u graag verder.

Een uitvaart regelen eist een groot aantal beslissingen:


Gevoel voor gevoelens

Een uitvaart regelen eist een groot aantal beslissingen. Zeker wanneer het overlijden plots komt, hebben familie en naasten tijd en rust nodig om over de verschillende keuzemogelijkheden goed na te denken. De uitvaart moet niet alleen een eerbetoon zijn voor de overledene, maar moet ook de eerste stap zijn in de rouwverwerking voor de naasten.
Daarom vinden wij goede informatie over diverse zaken belangrijk. We helpen consequenties van beslissingen te voorzien en af te wegen.

Tijd voor emoties

Bij ons wordt een uitvaart niet even snel in een dagje geregeld. Vanaf het eerste contact zullen wij luisteren naar uw wensen en u zo op aangepaste wijze bijstaan.

Wij vinden het belangrijk om de familie en haar wensen te begrijpen en aan te voelen wat een familie wenst, zo kunnen wij een aangepast assortiment aanreiken naar de familie toe.

De keuzes die moeten worden gemaakt in de week voor de uitvaart zijn dikwijls emotionele keuzes waar men rekening moet houden met de wensen van de verschillende familieleden en de overledene zelf, dit behoeft niet te worden gedaan in enkel ogenblikken maar u kan rustig de tijd nemen om de keuze goed te overwegen en wij zullen u hierin met raad en daad bijstaan.

Voor, tijdens en na de uitvaart heeft u enkel contact met Brigitte en Klaus. Dit komt de rust en sereniteit ten goede, tevens houden wij u op de hoogte van de genomen keuzes zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Dries-Hulsmans

Heeft u vragen? Bel ons geheel vrijblijvend voor advies, we adviseren en ondersteunen u op de meest aangewezen manier

Dries-Hulsmans-

Leopoldsburg

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  011 34 12 80
  Generaal Lemanstraat 15-19, Leopoldsburg

Begrafenisondernemer
Uitvaartunie Vlaanderen
BTW BE0866583449

Balen

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
014 81 33 48
Hoolst 24, 2490  Balen

Begrafenisondernemer
Uitvaartunie Vlaanderen
BTW BE0458.618.275

Uw beoordeling wordt gewaardeerd