Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  - 011 34 12 80
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  -  014 81 33 48

Aula 'Dries' - Balen

Aula 'Dries' te Balen kan zo ingericht worden dat deze volledig aan uw behoeften voldoet en kan tot 100 zitplaatsen voorzien worden. Tevens is er mogelijkheid om een presentatie te tonen van uw geliefde. Tekst, muziek en aankleding kan volledig naar uw wensen of in onderling overleg met ons besproken worden.

Neem gerust een kijkje op onderstaande foto's en u mag steeds vrijblijvend na telefonische afspraak een bezoek komen brengen aan ons uitvaartcentrum.

Aula 'Dries' te Balen is zo ingericht dat u niet het gevoel hebt te vertoeven in een ruimte waar overledenen rusten. Het vormt als het ware een verlengstuk van thuis. Het uitvaartcentrum is ingericht met een warm en rustgevend interieur, u vindt er zitplaatsen om uw leed te delen met familie en vrienden en te kunnen praten in een serene omgeving.

De confrontatie met de dood en het stoffelijk overschot van een nabestaande vraagt soms ook dat u een drempel overschrijdt. Hoewel dit niet steeds even gemakkelijk is, vormt het het begin van een aanvaardingsproces dat hij of zij er niet meer is om daarna met een gerust hart uw familielid een eerste maal te begroeten.

We streven er niet alleen naar om het afscheid aan een overledene in een huiselijke en geborgen sfeer te laten plaatsgrijpen, ook aan de verzorging en opbaring van uw geliefde hechten we veel belang.
Dit beeld dient voor een laatste contact optimaal en voorkomend te zijn. De jarenlange ervaring en kennis dragen ertoe bij dat uw laatste afscheid rustig en sereen kan verlopen.

We bieden de mogelijkheid om niet alleen de laatste groet, maar ook alle voorafgaande groeten in onze funeraria te laten plaatsvinden. Net zo vaak als men zelf wenst, in alle rust.

 

Bestel uw rouwkrans - bloemstuk

Bekijk een overzicht van rouwkransen en boeketten en bestel online!

webshop.dries-hulsmans.be

bestel bloemen online

foto's met richtprijs - Tekst en lint ook mogelijk

Alle prijzen vermeld op onze website: BTW en diensten inbegrepen

Dries-Hulsmans

Heeft u vragen? Bel ons geheel vrijblijvend voor advies, we adviseren en ondersteunen u op de meest aangewezen manier

Dries-Hulsmans-

Leopoldsburg

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  011 34 12 80
  Generaal Lemanstraat 15-19, Leopoldsburg

Begrafenisondernemer
Uitvaartunie Vlaanderen
BTW BE0866583449

Balen

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
014 81 33 48
Hoolst 24, 2490  Balen

Begrafenisondernemer
Uitvaartunie Vlaanderen
BTW BE0458.618.275

Uw beoordeling wordt gewaardeerd